Modern of landelijk, handmatig of elektrisch

Binnen- en buitenzonwering bij elk interieur

U vindt het bij Meisters Zonwering in Geleen

In ons assortiment hebben wij een groot aantal markiezen en (zip)screens. Wij adviseren u graag over de vorm van zonwering  die het beste bij uw huis en inrichting past. Kom ook eens langs in onze showroom.

Screens: strak en doeltreffend

Een screen of zipscreen is een verticale zonwering in een aluminium kast. Het zonlicht wordt gefilterd door het gebruik van glasvezeldoek of soltisdoek. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht naar buiten toe behouden, zonder inkijk naar binnen.

Vanwege zijn grote windvastheid wordt deze zonwering vaak gebruikt op plaatsen waar het hard waait en andere zonweringen niet of moeilijk toepasbaar zijn.

Screens worden steeds vaker toegepast. De plaatsing van een screen verstoort het aanzicht van uw woning niet. Bovendien zijn ze verkrijgbaar met verschillende bakgrootte, afhankelijk van de hoogte. Een screen kan handmatig of elektrisch bediend worden: die keuze is aan u.

Brustor Sun Protection

Onze screens zijn van het merk Brustor. In de brochure vindt u informatie over afmetingen, kleuren en extra opties. Voor advies over uw zonwering kunt u ons bellen: 046 - 4748 991.

Brustor

Markiezen: romantische zonwering

Markiezen stralen gezelligheid en nostalgie uit, maar bieden bovendien bescherming tegen de zon - aan de voorkant en de zijkanten. Wij leveren markiezen van hout of aluminium, op maat gemaakt. De maat is bij markiezen essentieel: zijn deze te groot, dan wordt uw zicht belemmerd, maar is de constructie te klein, dan heeft de zon vrij spel.

Meisters levert traditioneel vakmanschap, met oog voor detail. Wij tekenen elke markies op schaal voorafgaand aan de installatie en bieden u volop keuze in de kleur van het frame, de doeken, biesband en siernagels. Zo leveren wij de markies die het beste bij uw woning past.

Wij kunnen uw oude markiezen ook opnieuw bekleden met kwaliteitsdoek van Dickson, of uw bedrijfsnaam of andere tekst op de doeken drukken.

dickson